Etiquetes


Com són les etiquetes

Les etiquetes poden fer-se per planxar (per distingir la roba dels nens a l'escola, l'esplai, ...) o per cosir (ideal per a les residències on renten a altes temperatures, per penjar les jaquetes dels nens, ...). 

El text introduït es repeteix 100 vegades en cada rotlle en les etiquetes clàssiques i 50 vegades en les personalitzades.

El màxim de caràcters de l'etiqueta, comptant els espais, és de 25. 

 

Com obtenir l'usuari i la contrasenya

Aquest és un servei exclusiu per als nostres clients. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem del codi d'usuari i de la contrasenya que teniu assignats. Si encara no sou clients, necessitem que ens faciliteu les dades fiscals de la vostra botiga per a poder-vos donar d'alta al servei de merceria online.

 

Servei normal

Les etiquetes que ens demaneu abans de les 12h del migdia, ens arriben el dia següent a les 11h (sempre parlem de dies laborables). Poden donar-se modificacions del servei durant els ponts, Nadal, Setmana Santa i a l'estiu. 

 

Enviament per agència

Us podem enviar les etiquetes per agència. Aquest servei té un cost d'enviament, a Catalunya, de 4€. Per a altres destinacions, consulteu-nos ho per telèfon o correu electrònic.

 

Contacteu amb nosaltres si teniu algun problema

En el cas que l'etiqueta introduïda no sigui la correcta, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més ràpidament possible per a corregir-la (preferiblement per telèfon). Per evitar errors, és important que repasseu bé el text i els paràmetres introduïts abans de clicar al botó d'Acceptar. 

Telèfon: 93 268 21 77 E-mail: comercial@bofarull.com